top of page
Zooming in on a tablet

AANGENAME KENNISMAKING!

Als jonge meid was ik een ongelooflijke boekenwurm. Elke woensdagnamiddag na schooltijd haastte ik me naar de plaatselijke bibliotheek voor een verse dosis leesvoer. De boeken van Marc de Bel, Roald Dahl, Bart Moeyaert, Thea Beckman of de laatste nieuwe uit de reeks van de Babysittersclub, ze passeerden allemaal de revue. In de lagere school droomde ik van een job als bibliothecaresse, want het leek me heerlijk om elke dag in zo’n boekenparadijs te vertoeven.


Later werd die droom wat bijgesteld, want een leven als journaliste leek me toch net een tikkeltje avontuurlijker. Ik had ondertussen ook ontdekt dat ik er enorm van genoot om zelf verhalen op papier te zetten. Ik studeerde voor vertaler en tolk, en plakte er nog een extra jaartje journalistiek aan vast. 

Mijn professionele loopbaan bracht me vervolgens van kleine communicatiebureaus tot krantenredacties en communicatieafdelingen van grote bedrijven. Tot ik in 2014 besloot om al die verworven kennis om te zetten in een eigen onderneming: Accent Grave was geboren. Vertalen, schrijven, sociale media voor kmo’s, … het is een speeltuin waarin ik me volop kan uitleven.

Inmiddels is het team uitgebreid tot een legertje vertalers met jarenlange ervaring, een handvol getalenteerde grafische medewerkers en enkele webdesigners met oog voor detail. Want bij Accent Grave zetten we graag de puntjes op de i. Of alle accenten op de juiste plaats.

Dit is mijn verhaal in een notendop. Ik kijk ernaar uit om het jouwe te mogen vertellen!

Heidi Wauters

zaakvoerder

Over mij: Over
bottom of page